Flickr Images

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΤΑΦΛΟΥ: Συμμετοχή με διάθεση συνεργασίας




Αγαπητές / -οί Συμπολίτισσες / -ες,
έπειτα από βαθύτατη σκέψη και πολύωρες εσωτερικές ζυμώσεις βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να θέσω εαυτόν ενώπιον της κρίσης σας. Έχω έντονη την επιθυμία να προσφέρω τις γνώσεις, την εμπειρία και το χρόνο μου στο Δήμο μας εφόσον θεωρώ πως τώρα βιώνουμε τη δυσκολότερη περίοδο των τελευταίων δεκαετιών και απαιτείται από όσους πραγματικά αγαπούν τον τόπο μας να βρεθούν στην πρώτη γραμμή ανιδιοτελώς, με ειλικρίνεια, απλότητα και ευθύτητα ώστε να αντιμετωπιστούν όλες οι κρυφές δίνες της συστημικής αυτής κρίσης. Η ψήφος σας θα μου δώσει τη δυνατότητα της ενεργής συμμετοχής σε μια δυνατή ομάδα με διάθεση για συνεργασία, σε μια πραγματικά…. ενωτική κίνηση για την ανάπτυξη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Ελευθερία Ντάφλου γεννήθηκε και μεγάλωσε
στην Παραμυθιά. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Κάκο, τεχνολόγο τροφίμων, ο οποίος δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στο Καρβουνάρι, και έχουν ένα δίχρονο αγοράκι, το Νικόλα.
Ο πατέρας της Ευάγγελος, πρώην μετανάστης της Γερμανίας και νυν συνταξιούχος επιχειρηματίας,  είναι γνωστός για την πολιτική του δράση ιδιαιτέρως κατά τη δύσκολη περίοδο της δικτατορίας, οπότε του είχε αφαιρεθεί η ιθαγένεια. Με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας τού απονεμήθηκε μετάλλιο για την αντιστασιακή του δράση κατά της δικτατορίας . Η μητέρα της, Γαρυφαλλιά Κόκκορη – Ντάφλου, έχει προσφέρει για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες της από τη θέση της τραπεζικής υπαλλήλου της Αγροτικής Τράπεζας στο κατάστημα της Παραμυθιάς. Έχει δυο αδέρφια τον Τάσο (Οικονομικά) και τη Χρυσούλα (Διοίκηση Ξενοδοχείων).
Σπούδασε Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ της Μ. Βρετανίας (1998-2001) όπου αρίστευσε και έγινε δεκτή με υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α)  του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον της Μ. Βρετανίας (2001-2003) το οποίο  και ολοκλήρωσε με έπαινο.  Αρκετά χρόνια αργότερα (2010), στοχεύοντας στον εμπλουτισμό του επιπέδου γνώσεών της, εισήχθη στο  μεταπτυχιακό πρόγραμμα Οικονομικής Θεωρίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με ειδίκευση στην τραπεζική,  το οποίο και ολοκλήρωσε με άριστα (9,4).
Η επαγγελματική της  εμπειρία είχε ως αφετηρία την παγκοσμίως καταξιωμένη εταιρεία Ernst & Young με τη μορφή εξάμηνης πρακτικής άσκησης. Ακολούθησε πολυετής συνεργασία με εμπορικές εταιρείες ως οικονομικός σύμβουλος στην Αθήνα. Έχοντας όμως ως πρωταρχικό στόχο και όνειρο την επιστροφή στην πόλη όπου μεγάλωσε, την Παραμυθιά,  δήλωσε συμμετοχή με επιτυχία σε προκήρυξη του Δήμου όπου και εργάσθηκε ως οικονομολόγος στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Παραμυθιάς για 2 έτη (2004-2006). Ακολούθησε πλούσια διδακτική εμπειρία ως καθηγήτρια στα ΤΕΙ Ηπείρου διδάσκοντας Μικροοικονομική, Μακροοικονομική και Διεθνές Μάνατζμεντ καθώς και σε προγράμματα εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας (ΙΔΕΚΕ) σε πόλεις της περιοχής όπως Προδρόμι, Παραμυθιά και Σύβοτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου