Flickr Images

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΔΗΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: Να δημιουργήσουμε την νέα γενιά αυτοδιοίκησης



Αγαπητοί Συμπολίτες,
Όλοι γνωρίζουμε ότι η επόμενη πενταετία είναι η πιο κρίσιμη για την χώρα μας και συνεπώς και για τον Δήμο μας .Η παγκόσμια κρίση με την συνεχόμενη  πτωτική πορεία της οικονομίας γίνεται ιδιαίτερα αισθητή σε τοπικό επίπεδο. Σήμερα, βουτηγμένοι όλοι μας σε αυτή την δύνη , δίνουμε την δική μας μάχη για να ζούμε με αξιοπρέπεια και ασφάλεια εμείς και τα παιδιά μας. Μία κρίση η οποία ξεκίνησε πρωτίστως ως κρίση αξιών και αρχών και στην συνέχεια εξελίχθηκε σε οικονομική .
 Έφτασε η ώρα αγαπητοί συνδημότες εμείς,  η νεότερη γενιά,  να διεκδικήσουμε και να μπούμε ενεργά στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μας , Χωρίς κανένα
προσωπικό συμφέρον αλλά μόνο προς  όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ας πάψουμε  να είμαστε αδρανείς και να γκρινιάζουμε με αυτά που δεν μας κάνουν οι άλλοι και ας προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση ξεκινώντας αρχικά  από τοπικό επίπεδο.
 Χρειάζεται διάθεση, τόλμη και ικανότητα για να αλλάξει ριζικά η νοοτροπία και η λειτουργία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Απαιτείται ρήξη με το κατεστημένο για να δημιουργηθεί μια νέα γενιά αυτοδιοίκησης η οποία θα αποτελείται  από άφθαρτα και έμπειρα στελέχη, τα οποία βέβαια θα διακατέχονται από  πνεύμα εθελοντισμού αλληλεγγύης  και κοινωνικής προσφοράς.
Η "ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" είναι ένας συνδυασμός πολυδιάστατος χωρίς πολιτικούς μέντορες χωρίς κόμματα, με υποψηφίους  με διαφορετικές πολιτικές καταβολές και ιδεολογικές αφετηρίες.
Προσωπικά πιστεύω και ακολουθώ τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΚΑΡΕΛΛΗ διότι αναγνωρίζω σε αυτόν ήθος εντιμότητα και την ανιδιοτελή διάθεση να προσφέρει και να εργαστεί για τον Δήμο μας.
Διεκδικώντας την ψήφο σας επιτρέψτε μου ως μοναδική φιλοδοξία την ανάγκη να υπηρετήσω με αγάπη και αλήθειες τον τόπο μας ,τον  τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα Έναν τόπο ιστορικό που η φήμη του μέσα από τους Ηρωικούς Αγώνες των Σουλιωτών έχει φτάσει στα πέρατα του κόσμου.

Έχοντας απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης  σας  διαβεβαιώνω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου και δεσμεύομαι σε μόνιμο  ανοιχτό διάλογο και μετά τις εκλογές.

Με ειλικρινή διάθεση προσφοράς,
                                                                                                                                                Δήμας Βασίλειος                                                                                                          Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου